Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A miniszterelnök szerint nem elméleti, hanem gyakorlati ember tudja sikeresen kezelni a válságot. Mivel Orbán Viktor még soha nem dolgozott a parlament falain kívül, ezért magam is a gyakorlati tapasztalat hiányának tudom be, hogy képes sikeres – az uniónál is sikeresebb – válságkezelésnek tartani azt, hogy Magyarország akár már holnap fel tudna venni 100 ezer közmunkást – kommentálta a miniszterelnök pénteki, Kossuth rádióban elhangzott mondatait az ellenzéki politikus.

Aki ilyet mond, az éljen is meg annyiból. Hogy legyen gyakorlati tapasztalata is, ne csak elméleti!

– üzente Orbánnak Jakab, aki szerint lenne megoldás, többek között a nemzetközi példákat kéne követve át kéne vállalni a bajba jutott dolgozók bérköltségének a 80%-át.

Aki hazudozik és álomvilágban él, és mint Orbán, minden problémára csak annyi választ tud adni, hogy Soros, az alkalmatlan az ország irányítására” – tette hozzá.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares