Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

„Említetted az előbb a rémhírterjesztésért lefogott vidéki férfi esetét… Volt már ilyen. (…) a rendőrautó a ház előtt sem újdonság, ezeket láttuk már, és ezek mind pontosan ugyanolyanok, amilyeneket annak idején távolról figyeltünk, és némelyikükről megjegyzések is születtek dalokban” – fogalmazott Koncz Zsuzsa popdalénekes a Hírklikknek adott interjúban.

Az előadó arról mesélt, hány koncertjét kellett lemondania a járványhelyzet miatt, majd arra terelődött a szó, a járványhelyzeten túl számára túl sok minden ismerős manapság a Kádár-korszakból, például az a jelenség, hogy valakinek a háza előtt rendőrautó áll meg a nézetei miatt.

Az elmúlt héten – a rendszerváltás után szinte teljesen példátlan módon – a magyar rendőrség két esetben is eljárt rémhírterjesztés miatt magánszemélyek ellen, amiért véleményüket fogalmazták meg a Facebookon.

(Hírklikk)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares