Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Makói Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a 22 éves helybeli nővel szemben, aki egy karórát, valamint készpénzt tulajdonított el koros vendéglátójától.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a feltételezett elkövető 2019. július 17-én kora délután kereste fel idős ismerősét, annak makói lakásán. Mikor az ingatlan tulajdonosa nem figyelt, a gyanúsított a szomszéd szobából eltulajdonított egy karórát és húszezer forint készpénzt. A sértett csak később vette észre az értékek hiányát, amit jelentett a rendőrségen.

Az egyenruhások az adatgyűjtés során megállapították az elkövető személyazonosságát, akit előállítottak a Makói Rendőrkapitányságra. A 22 éves nőt kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

A nyomozók az eltulajdonított órát lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait a napokban átadták az ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares