Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Készpénzt vitt el két helybeli elkövető egy családi házból Hódmezővásárhelyen, a rendőrök rövid időn belül elfogták őket.

A megalapozott gyanú szerint a férfi és a nő 2020. május 17-én délelőtt ment be az ingatlanba a megyei jogú városban. Egyikőjük elterelte a sértett figyelmét, míg a másik a hálószobában lévő asztalról elvett egy borítékot, amiben 80 ezer forint volt. Ezt követően távoztak. A sértett, amint észlelte a lopást, bejelentést tett a rendőrségen.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket a városban elfogtak, előállítottak, majd gyanúsítottként kihallgattak. Ellenük lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon.

A nyomozók az eltulajdonított készpénzt lefoglalták, majd visszaadták azt a tulajdonosnak.

(police.hu, fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá