Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki készpénzt vitt el egy ingatlanból Makón.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2019. augusztus 8-án hajnalban, a kerítésen átmászva jutott be a családi házba. A helyiségeket átkutatta, ennek során több ezer forintot vett ki a sértett pénztárcájából. Ezután az udvarról hangfalat, akkumulátort, létrát és vascsöveket szedett össze. Cselekménye közben felébredt az idős tulajdonos és megzavarta a férfit, aki elmenekült.

Az egyenruhások rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát. Gyanúsítotti kihallgatásán a 25 éves férfi részletes beismerő vallomást tett, ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrök a gyanúsítottat őrizetbe vették, majd a Szegedi Járásbíróság 2019. augusztus 10-én elrendelte letartóztatását.

A Makói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait megküldte az ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares