Hirdet茅s
Becs眉lt olvas谩si id艖: 2 perc

Jakab P茅ter Jobbik-eln枚k Facebookon k枚zz茅tett vide贸j谩ban 茅lesen kritiz谩lta Orb谩n Viktor ma reggel bejelentett nemzeti konzult谩ci贸j谩t. Mint az ellenz茅ki politikus fogalmaz,

f茅lmilli贸 honfit谩rsunknak nincs 谩ll谩sa, akinek van, annak is cs枚kkent a fizet茅se.

Jakab szerint az emberek meg茅lhet茅st biztos铆t贸 gazdas谩gi ment艖csomagra sz谩m铆tottak, ehelyett azonban konzult谩ci贸t kapnak, melynek t茅m谩ja: Soros.

Az ellenz茅ki vezet艖 煤gy v茅li, k眉ldhettek volna az embereknek post谩n egy-egy maszkot, anyagi seg铆ts茅get is, de ehelyett konzult谩ci贸s 铆v 茅rkezik. 脷gy fogalmazott:

ez nem v谩ls谩gkezel茅s, hanem a magyar emberek h谩tba sz煤r谩sa.

Szerinte a konzult谩ci贸ra ford铆tott 枚sszegb艖l meg lehetne emelni az 谩ll谩skeres茅si j谩rad茅k 枚sszeg茅t, ki lehetne p贸tolni a bajba jutott munkav谩llal贸k b茅r茅t vagy聽el lehetne engedni nyugd铆jba azokat, akik 60 茅v felettik茅nt vesz铆tett茅k el az 谩ll谩sukat.

Micsoda meglepet茅s! A korm谩nyp谩rtok t谩mogatj谩k a konzult谩ci贸t!

A Fidesz 茅s a KDNP t谩mogatja a koronav铆rusr贸l 茅s a gazdas谩g 煤jraind铆t谩s谩nak int茅zked茅seir艖l sz贸l贸 煤jabb nemzeti konzult谩ci贸t, 茅s arra k茅rnek mindenkit, p谩rt谩ll谩st贸l f眉ggetlen眉l vegyen r茅szt rajta 鈥 mondta Hollik Istv谩n, a Fidesz kommunik谩ci贸s igazgat贸ja p茅nteki online sajt贸t谩j茅koztat贸j谩n.

Azt a magyarok m谩r megszokhatt谩k, hogy a Fidesz-KDNP sz谩m谩ra nagyon fontos az emberek v茅lem茅nye, ez茅rt a Magyarorsz谩got 茅rint艖 legfontosabb k茅rd茅sekben mindig kik茅rik azt 鈥 k枚z枚lte Hollik Istv谩n. A kommunik谩ci贸s igazgat贸 felid茅zte, hogy 铆gy t枚rt茅nt ez a migr谩ci贸t, a csal谩dok v茅delm茅t, vagy a rezsics枚kkent茅st illet艖en is.

A koronav铆rus megjelen茅se az eg茅sz vil谩gban 煤j helyzetet teremtett, 铆gy Eur贸p谩ban 茅s Magyarorsz谩gon is 鈥 mutatott r谩 a korm谩nyp谩rti politikus. 脷gy fogalmazott: az ma m谩r Magyarorsz谩gon elmondhat贸, hogy a v铆rus elleni v茅dekez茅s els艖 szakasz谩t sikerrel lez谩rtuk, de a j谩rv谩ny 茅s az 谩ltala okozott gazdas谩gi v谩ls谩g elleni k眉zdelem java m茅g el艖tt眉nk van.

Hollik Istv谩n azt mondta: ez 鈥 a kilencedik nemzeti konzult谩ci贸 鈥 most arr贸l sz贸l, hogy a koronav铆rus okozta v谩ls谩ghelyzetb艖l hogyan l谩baljon ki Magyarorsz谩g. Szavai szerint ez mindenkit, minden magyar embert 茅rint, mindannyiunk k枚z枚s j枚v艖j茅r艖l sz贸l.

A kereszt茅nydemokrata politikus jelezte: a Fidesz 茅s a KDNP term茅szetesen t谩mogatja a korm谩nyzat 谩ltal ind铆tott nemzeti konzult谩ci贸t. Arra k茅rnek minden magyar embert, hogy p谩rt谩ll谩st贸l f眉ggetlen眉l, vegyen r茅szt abban, 茅s mondja el a v茅lem茅ny茅t. A Fidesz kommunik谩ci贸s igazgat贸ja hangs煤lyozta: csak akkor gy艖zhetj眉k le az el艖tt眉nk 谩ll贸 neh茅zs茅geket, ha 枚sszefogunk, 茅s ennek fontos eszk枚ze a nemzeti konzult谩ci贸.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretn茅, ha a j枚v艖ben is olvashatna ilyeneket?

A Cs铆p艖s teljesen f眉ggetlen h铆rport谩l a korm谩nyt贸l.聽C茅lunk a Mak贸 茅s t茅rs茅gi val贸s谩g bemutat谩sa, k眉zdelem a korrupci贸 茅s a k枚z茅leti arrogancia ellen.聽Nem 谩ll m枚g枚tt眉nk milli谩rdos 茅s nem vagyunk kit枚mve k枚zp茅nzzel sem. 脡ppen ez茅rt m疟k枚d茅s眉nkre az olvas贸k, az 脰n枚k聽seg铆ts茅g茅re van sz眉ks茅g眉nk.

A Patreonon k枚nnyed茅n be谩ll铆thatja, mekkora 枚sszeggel tudja t谩mogatni munk谩nkat.

Havi k茅t k谩v茅 谩ra, azaz 500 forint is nagy seg铆ts茅g!

TOV脕BB A R脡SZLETEKHEZ…

Hirdet茅s

Sz贸ljon hozz谩

shares