Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a nővel szemben, aki a gépkocsijával úgy közlekedett idén Szegeden, hogy arra két – más-más járműre kiállított – rendszámtáblát szerelt – közölte az ügyészség.

A vádirat szerint a vádlott a tulajdonában álló jármű rendszámtábláit 2019. júniusában egyszer már meghamisította, ami miatt büntetőeljárás indult, a rendőrség a rendszámokat lefoglalta.

Emiatt a nő előbb ellopta egy újszegedi ház előtt parkoló autó első rendszámtábláját, majd azt, valamint egy másik gépkocsira kiállított rendszámot – melyet ismerősétől kapott – felszerelte a saját járművére. Ezután közlekedett a gépkocsival Szegeden, de a rendőrök észrevették.

A járási ügyészség a vádlottat három rendbeli egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettének elkövetésével vádolja, s a korábbi büntetőeljáráshoz történő egyesítésére tett indítványt.

A vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

(ugyeszseg.hu, fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá