Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai egy koszovói busz ellenőrzésekor 1 680 doboz adózatlan cigarettát találtak Röszkén.

A pénzügyőrök egy Koszovóból Svájcba tartó buszt ellenőriztek Röszkén. A sofőrök és utasaik nem jelentettek be vám- és adóköteles árut. A szigorított ellenőrzésen azonban a NAV munkatársai a busz tetején lévő klímaberendezésen friss szerelés nyomaira lettek figyelmesek.

Rövid kutatás után a berendezésből összesen 1 680 doboz, különböző márkájú (Philip Morris, Kent, Winston, Marlboro) adózatlan cigarettát pakoltak ki a pénzügyőrök. A két sofőr a dohányterméket magukénak vallották

A 2,5 millió forint értékű adózatlan füstölnivalót lefoglalták. A kiszabott ötmillió forint bírság mellett költségvetési csalás miatt mindkét sofőrrel szemben feljelentést tettek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares