Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A népszerű pedagógusról elnevezett díjat annak a nyolcadikos tanulónak adják a Kálvin Téri Református Általános Iskolában, aki végig kitűnő volt és a legsokoldalúbb. Ezt idén Lipták Botond kapta.

Az intézmény pedagógusa, igazgatóhelyettese, Oros Károly éppen tíz éve, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt. Azóta minden tanév végén átadják a róla elnevezett díjat, idén pedig koncert is lett volna, de a koronavírus-járvány közbeszólt.

Az emlékérmét Orosné Spák Hedvig adta át Lipták Botondnak. A most elballagott diáknak nyolc éven át végig kitűnő volt a tanulmányi eredménye, majdnem minden tárgyból dicséretet kapott, példás volt a magatartása és a szorgalma. Országos versenyeken dobogós eredményeket ért el magyar nyelvből, irodalomból, angolból, matematikából. Versenyszerűen kézilabdázik, minden évben teljesítménytúrán vesz részt, évekig tagja volt az Írisz Táncklubnak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares