Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Egy tisztességes, a honfitársaival akár csak a minimálisan elvárható szinten foglalkozó kormányzat megléte esetén fel sem merülhetne, hogy újabb tízezrek lakhatása kerüljön veszélybe, éppen ezért azonnali beavatkozást sürgetünk – tájékoztatta oldalunkat Szabó Róbert.

A Jobbik makói szervezetének alelnöke kifejtette: százezrek veszítették és veszítik el állásukat, esik ki az a jövedelmük, amelyből a sokszor amúgy is igazságtalan terheket hordozó részleteket képesek voltak fizetni. Egy ilyen helyzetben botrányos az, hogy a kormány garanciák bebetonozása nélkül szünteti meg a kihirdetett veszélyhelyzetet, és tudomást sem vesz arról, hogy tétlensége kilakoltatások ezreihez vezet.

A garanciák nélkül most újra ketyegni kezd a fizetési meghagyások „órája”, és jönnek az árverések, majd nyár közepétől az otthonok elvételei is. Az adóhatóság által kezdeményezett végrehajtások esetében is csak néhány nap türelmi idő áll rendelkezésre, miközben a teljesítéshez szükséges bérek egy része úgy esett ki, hogy a kormány nem gondoskodott azok pótlásáról, pedig a Jobbik ezt illető programja még a forrásokat is megjelölte

– jelentettte ki.

A néppárt felhívja rá a figyelmet: a veszélyhelyzet által „megakasztott” végrehajtások heteken belül újraindulnak, felpörögnek, és a végrehajtói letiltások, amelyek a karanténban töltött hetek alatt végig foganatosíthatók voltak, változatlanul a legnehezebb helyzetben lévőket terhelik.

A Jobbik, mint szociálisan érzékeny, a nemzeti érdekeket következetesen képviselő néppárt, nem nézheti tétlenül azt, hogy a kormány tömegeket hagy az út szélén, éppen ezért mindent megteszünk a tömeges kilakoltatások leállításáért – tette hozzá Szabó.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares