Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az ősszel a Fidesz által támogatott polgármesterjelölt, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja együttműködésének fejlesztéséért és a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program koordinálásáért felelős miniszteri biztosa előadást tartott munkásságáról – derül ki a Fidelitas Hódmezővásárhely bejegyzéséből.

Közlésük szerint Grezsa István beszámolt arról is ,,mi mindent meg nem tesz a Kárpát-medencei magyarság fenmaradásáért, és hogy milyen kihívásokkal szembesül nap mint nap, amikor a külhoni magyarok életkörülményeit fejleszti.” Beszámolója után kötetlen beszélgetés következett, ,,ahol a Közép-kelet Európa ezen belül főleg a Kárpát-medence geo;-identitás poltikiai kihívásait tárgyaltuk meg.”

Gyanítjuk, arról nem esett szó, hogy a Fidelitas miért Orbán Viktoros képpel köszöntötte az apákat Apák napján, vagy hogyan lehet az, hogy a Fidelitasnak és a Mi Hazánk Ifjainak megegyeznek a nézetei.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares