Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki több autót karcolt össze egy szegedi parkolóban. Rongálás miatt indult ellene eljárás.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2019. szeptember 14-én éjszaka egy lakótelepi házsor mögött nyolc autót karcolt össze egy közelben talált hegyes eszközzel. A járművekben csaknem egymillió forint kár keletkezett. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói 72 órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit elfogtak, előállítottak, majd gyanúsítottként kihallgattak. A 62 éves férfi ellen rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A Szegedi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban megküldte az ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares