Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

2020. július 1-én, a magyar egészségügy napján Hódmezővásárhely Egészségügyéért elismerésben részesült Dr. Almási Györgyike Mária, Dr. Sebők Mária és Dr. Kozma János.

Az elismerést a vásárhelyi közgyűlés alapította. A rendelet értelmében azon személyek részére adható, akik Hódmezővásárhely egészségügyében legalább 25 évet szolgáltak, akik erkölcsi tisztességgel, emberi megbecsüléssel rendelkeznek és a szakmájukban kimagasló teljesítményt értek el. A kitüntetett egy bronzból készült plakettet kap, amelyet Semmelweis Ignác portréja díszít, jelen esetben ez Kotormán László szobrászművész alkotómunkáját dicséri.

Ma három olyan vásárhelyi orvos részesül kitüntetésben, akik valamennyien nem csak a gyógyításban, hanem emberségben is élenjártak és példát mutattak. A város közössége tiszteli, megbecsüli és elismeri munkájukat.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares