Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Kedden történt Csongrád-Csanád megyében:

Kedden, a reggeli órákban Makón, a Móra Ferenc utcában kettéhasadt egy fa, amely veszélyeztette a forgalmat. A műszaki mentést a makói hivatásos tűzoltók végezték el.

Mindszenten, a Bocskai utcában hasadt le egy nagyméretű faág, amit a hódmezővásárhelyi hivatásos -, és a mindszenti önkéntes tűzoltók közösen távolítottak el.

Szegeden, a Béla utcában személygépkocsira dőlt egy fa, amelyet a szegedi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolítottak el. Személyi sérülés nem történt.

Csanyteleken, a Damjanich utcában egy kerítésre dőlt nagyméretű fa. A csongrádi hivatásos tűzoltók kézi erővel távolították el a fát.

Hódmezővásárhelyen, a Bélacigány utcában egy fa kettéhasadt. A műszaki mentést a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók végezték el.

Makó közelében, a 4432-es sz. úton tört ketté egy fa, amit a makói hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolítottak el.

Délután egy Ülléshez közeli tanyán fémvázas fóliasátor égett. A tüzet a ruzsai -, a kisteleki és a szegedi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el, személyi sérülés nem történt.

Hódmezővásárhelyen, a Szent László utcában hasadt le egy faág, amely veszélyeztette a jármű- forgalmat. A lehasadt faágat a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el.

(Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelem)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá