Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Hódmezővásárhelyen rendszeresen tartanak városszépítő akciókat. A Fidesz ezt bírálja és csak kommunista szombatnak emlegeti. Hasonló programot szervez július 4-én a makói önkormányzat is, de ezt már a Zöld Város Program egyik eseményének nevezik.

A Vásárhelyi ellenzék hangja c. lapban beszélt arról Dr. Havasi Katalin, a helyi Fidesz elnöke, hogy a ,,kommunista szombatok nem pótolják a valós munkát.” Az interjúrészletet Mucsi Tamás, makói ellenzéki önkormányzati képviselő vette észre.

Míg a hódmezővásárhelyi Fidesz kvázi lenézi a program hasznát és közösségépítő szerepét, addig a makói fideszes önkormányzat ,,Tegyük szebbé városunkat” felhívással közös városszépítő akciót szervez holnapra:

A környezetszépítés egyébként ráfér Makóra. Május végén például Nagy Zsolt, az őszi ellenzéki összefogás képviselőjelöltje önkéntes munkában levágta a gazt egy részen, mert a lakók hiába kérték évek óta a makói önkormányzatot, nem tartották rendben a területet.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares