Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Nemrég elárverezték a viccesnek szánt videója miatt meghurcolt makói testnevelőtanár vasalódeszkáját, a licitet egy szegedi vállalkozó nyerte. Az üzletember az önkormányzatnak passzolná tovább az ereklyét, hogy az új uszodában állítsák ki.

Legendássá vált a makói tanár úszásoktató filmje, benne pedig a vasalódeszka. Vezsenyi László korábban elmondta, hogy árverésre bocsátja a vasalódeszkát, ami végül 405 ezer forintért kelt el. Az összeget a Tappancs Állatvédő Alapítványnak ajánlotta fel.

Vezsenyi múlt hét csütörtökön adta át a pénzt az állatvédőknek két vállalkozó társaságában. Az egyikük Gellért Ákos volt, aki 205 ezer forintos ajánlatával megnyerte az árverést, a másik pedig Makai István, aki 200 ezer forintot adott volna a vasalódeszkáért. Az ő licitje is bekerült a támogatási összegbe.

Gellért a Szeged.hu-nak elmondta, hogy mik a tervei a kalandos sorsú tárggyal: a szegedi önkormányzatnak adományozná, azzal, hogy azt állítsák ki a rövidesen felépülő városi uszodába. Vezsenyi ezt hallva felajánlotta a videójából megismert úszószemüveget is.

(hvg.hu/szeged.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares