Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az elvonás ellenére a televízió működése biztosítottnak látszik, a programok szervezésére pedig szükség van, hogy ne omoljon össze a helyi turizmus. A pénz átcsoportosításáról a hétfő esti testületi ülésen szavaztak.

Az előterjesztésből kiderül, hogy a Makói Városi Televízió 9,36 millió forintot nyert a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság pályázatán. (Erről mi is beszámoltunk korábban.) Az előterjesztés azt is írja, hogy a koronavírus-járvány miatt a ,,tervezettnél magasabb összegben realizálódott” a televízió reklámbevétele is.  Ezen kívül a város költségvetéséből 41 millió forint támogatást kapnak. Ebből most 7 milliót csoportosítottak át a programok fedezetéhez.

Többek között a Kiskaska kézműves vásárt várhatóan nyolc hétvégén rendezik meg, augusztus 20-hoz kapcsolódóan színes programokat terveztek, valamint hétvégente kisebb programok várják a városunkba látogatókat – írja az előterjesztés.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares