Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Mint azt a héten megírtuk, kiszombori kislány lett a Little Miss World Hungary szépségkirálynője. Barna Lora Panna a július 5-én megrendezett Little Miss World Hungary 2020 Balaton Szépe Fotózás és Szépségversenyen a kategória első udvarhölgye lett.

A tihanyi rév kikötő helyszínén, strand, matróz, fehér koktél és rocki bili ruhákban történt a fotózás és a verseny. A zsűri tagjai között Kiszel Tünde is pontozta a gyerekeket. Színvonalas rendezvény volt és nagyon szoros volt a lányok közötti küzdelem, aminek a végén Lora Panna egy újabb koronával tért haza.

– Egybe kötöttük a kellemest a hasznossal. Nyaraltunk Tihanyban és indultunk a versenyen is. Most is büszke vagyok a gyermekemre. Gyönyörű fotók készültek és a szépségverseny szoros mezőnyében a korosztálya első udvarhölgye lett. Gazdagodott egy újabb koronával – tájékoztatta oldalunkat Takács Diána. Lora Panna édesanyja hozzátette: a kislánya nagyon felelősségetteljes, korához képest komolyabb, ezért elfogadja, támogatja mindenben.  – Most van abban a korban, hogy már nem kicsi, de még nem nagy. Kiskamaszodik, anyaként terelgetnem kell és támogatnom döntéseiben – fogalmazott.

– Nagyon szeretem ha fotóznak és a szépségversenyeket is kedvelem. Boldog vagyok és büszke a koronáimra, fotóimra, de úgy döntöttem, hogy egy időre visszavonulok a versenyek világából. Szeretném anyukámmal és a lovammal tölteni a nyarat, játszani, kirándulni és pihenni. Lehet, ha nagyobb leszek folytatom – jelentette ki a Balaton Szépe Fotózás és Szépségversenyen frissen megválasztott udvarhölgye.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares