Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki egyebek mellett horgászeszközöket tulajdonított el Makón. Lopás miatt kell felelnie.

A megalapozott gyanú szerint a 41 éves férfi 2020 januárjában mászott be a lakatlan ingatlan udvarára. A házat átkutatta, majd onnan hűtőtáskát, csillárt, horgászorsókat, horgászbotokat és szerszámokat vitt el, csaknem százezer forint értékben. A tulajdonos amint észlelte a lopást, bejelentést tett a Makói Rendőrkapitányságon.

A nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát. Ellene kisebb értékre elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A Makói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá