Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Nem jelenhetett meg a közmédia részeként működő, és a magyar sajtót alapvető hírekkel ellátó Magyar Távirati Iroda (MTI) hírei között a Jobbik csütörtöki közleménye – tájékoztatta oldalunkat a néppárt.

A közleményben az ellenzéki párt arról számolt volna be, hogy első fokon két sajtópert is megnyert, az egyiket a 888.hu-val, míg a másikat a köztévével szemben. Az erről szóló közleményt a szerkesztőségek közvetlenül is megkapták, az MTI-ben nem jelenhetett meg.

Íme a közlemény, ami nem jelenhetett meg az állami hírügynökségnél:

Továbbra is sorra bukja a sajtópereket a Fidesz-média a Jobbik ellen

 

A bíróságok nyári ítélkezési szünete előtti utolsó tárgyalási nap még elegendő volt arra a kormánymédiának, hogy két hatalmas hazugsága miatt pert veszítsen a Jobbikkal szemben.

 

Elsőként a 888.hu nevű oldal ellen nyert a Jobbik, mert a revolvermédia az elmúlt néhány évben igazat ritkán mondó Volner Jánosra hivatkozva azt írta le, hogy a magyar néppárt még márciusban egy hét alatt milliós nagyságrendben költött a kormánnyal szembeni Facebook-kampányra. Aztán jött az állami hírcsatorna, ahol a Ma reggel című műsorban hangzott el az a valótlan állítás, miszerint egy korábbi párbeszédes politikus lett a Jobbik Sajtóosztályának a vezetője. A szakmaiságot még csak hírből sem ismerő propagandacsatornán azután jelentették ki ezt, hogy a Jobbik már egy héttel korábbi sajtóközleményéből kiderült, hogy pontosan ki is tölti be ezt a tisztséget.

 

A magyar néppárt, a Jobbik a jövőben sem fogja hagyni, hogy a Fidesz cselédsajtója hazugságokkal traktálja a választókat, és minden esetben fel fog lépni a politikai megrendelésre készített hazugságcunami ellen!

 

Jobbik Sajtóosztály

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá