Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a határkerítésnél arról beszélt: az illegális migránsok ma már rendkívül felkészültek, nem nagyobb csoportokban érkeznek, hanem szétszóródva.

Németh Szilárd elmondta: ahhoz, hogy korszerű, ütőképes legyen a honvédség, nemcsak modern haditechnikai eszközökre van szükség, hanem hazaszerető, jól felkészített, elkötelezett katonákra is, akik képesek az eszközöket működtetni. A kerítéshez érkező migránsok a szárazföld mellett vízen is egyre gyakrabban próbálkoznak: a Tiszán, a Maroson és a Ferenc-csatornán gumicsónakokkal érkezők közül azonban eddig mindenkit elfogtak – jelentette ki.

Beszélt arról is, hogy a schengeni határszakasz miatt, a magyar határőrök nemcsak Magyarországot, hanem egész Európát védik.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares