Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Egy úton átfeszített kábel akadt fel egy személygépkocsira Battonyán. Az autó meghúzta, megfeszítette a kábelt, ami így elsodort egy gyalogost. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Súlyosan megsérült egy gyalogos 2019. november 13-án Battonyán, a Somogyi utcában. Az utcában egy cég munkálatokat végzett és egy mérőkábelt áthúztak az úttesten. Nem rögzítették megfelelően, így a vezeték felakadt egy személygépkocsi aljára. Amikor az autó meghúzta, megfeszítette, a kábel elsodort egy kerékpárja mellett álló gyalogost. A férfi súlyosan megsérült. A munkálatokat végzőket irányító, felügyelő férfi ellen a rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt büntetőeljárást indított. A biharnagybajomi férfi elismerte, hogy nagy területen dolgoztak, és nem tudta minden munkás tevékenységét ellenőrizni. Így fordulhatott elő, hogy szabálytalanság történt. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2020. július 20-án továbbította az ügyészségre.

(police.hu, fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares