Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Aki csak a fideszes Makó Híradóról tájékozódik, annak furcsa lehet, de nem az elmúlt 9 hónap és Dr. Debreczeni István polgármesterségét vizsgálják, hanem a 2017-2019 közötti időszakot.

Információink szerint a nyomozás tárgyában a település 2018-as csődje áll. Ugyanis Csanádpalotán 2017. február 6-án kaptak előlegként 100 millió forintot fejlesztésre, de ebből az első félév során 67 millió forintot működési célra használtak fel. Azaz a település úgy ment csődbe 2018-ban, hogy közben elhasználták a megyei fejlesztési forrásként megkapott pénzt is.

A települést 2017. június 11. és 2019. október 13. között Nyergesné Kovács Erzsébet vezette, akit a vesztes választás óta furcsamód éppen belső ellenőrként alkalmaznak a makói polgármesteri hivatalban.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá