Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A magyar rendőrök a holland és a német hatóságok által körözött gépkocsikat foglaltak le a Csongrád-Csanád megyei határátkelőhelyeken.

Egy román férfi jelentkezett kilépésre 2020. július 26-án 8 óra körül egy román honosságú Mercedes-Benz Vito típusú kisteherautó vezetőjeként a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen. Az ellenőrzés megállapította, hogy a jármű szerepel a körözési rendszerben, azt a holland hatóságok keresik.

Három órával később pedig egy koszovói férfi akarta elhagyni az országot egy német honosságú Audi A6 típusú személygépkocsival a Röszke autópálya határátkelőhelyen. Az ellenőrzés során az egyenruhások megállapították, hogy a jármű szerepel a Schengeni Információs Rendszerben, azt a német hatóságok keresik.

A nyomozók a csaknem 22 millió forint összértékű járműveket lefoglalták.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares