Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Nyergesné Kovács Erzsébet szerint utódja, Dr. Debreczeni István álhíreket terjeszt a csanádpalotai önkormányzat pénzügyi helyzetéről.

A pályázat 100 % támogatottságú, vagyis ahhoz önerőt nem kell biztosítani egyik önkormányzatnak sem, így erre kifizetés nem történhetett és mivel a szerződést a jelenlegi polgármester írta alá nem igaz az sem, hogy az előző városvezetés rá hagyta a 150 milliós kifizetési kötelezettséget. […] Értelmezhetetlen továbbá a pirossal szedett rész mely szerint az önkormányzat a többi pénzt a fejlesztésekre költi, hiszen nem rendelkezik a pályázaton nyert összeg felett. Minden esetre a lakosság megtévesztésére az ilyen álhírek teljesen alkalmasak.

– így reagált a város korábbi polgármestere az önkormányzati újságban olvasható Csanádpalota-Pitvaros-Mezőhegyes kerékpárút beruházás kapcsán.

Érdekes, hogy pénzügyi álhírekkel vádolja a jelenlegi városvezetést, miközben az ő vezetése alatt csődbe jutott Csanádpalota 2018-ban, de közben elhasználták a megyei fejlesztési forrásként megkapott pénzt is.

Mindezek után furcsa, hogy éppen belső ellenőrként alkalmazzák a makói polgármesteri hivatalban.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá