Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A szegedi rendőrök elfogtak egy helybeli férfit, aki az elmúlt időszakban több személyautóból tulajdonított el értékeket a Tisza-parti városban. Lopás miatt kell felelnie.

A megalapozott gyanú szerint a 36 éves férfi 2020 áprilisa és júliusa között öt személyautóból lopott. A gyanúsított olyan járműveket figyelt ki – általában nagyáruházak parkolójában -, amelyeket tulajdonosa elfelejtett lezárni. Miután meggyőződött arról, hogy senki sem látja, kinyitotta a gépkocsik ajtajait és átkutatta azokat. Egy sértett bevásárlókocsijából pedig pakolás közben vette ki a pénztárcáját. Cselekményei során személyes iratok és mobiltelefonok mellett, csaknem félmillió forintot tulajdonított el.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit elfogtak, majd a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. A helybeli férfi ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Kihallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették, és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares