Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Felfüggesztik a Joób Family nevű, 27 ezer követővel rendelkező oldalukat.

“Nagyon köszönjük az elmúlt közel öt hónapban kapott bátorító, szeretetteljes támogatást! Sajnos egy időre fel kell függesztenünk a Joób Family oldalon folytatott tevékenységünket. Köszönjük azoknak, akik most is támogatva, biztatva mellettünk állnak! Köszönöm a sok kedves üzenetet is! Köszönjük a megértést! Bizakodva abban, hogy hamarosan folytathatjuk, minden jót kívánok mindenkinek! Joób Dóri”

– írta Joób Márton felesége a facebookon.

Kedves Követőink!

Nagyon köszönjük az elmúlt közel öt hónapban kapott bátorító, szeretetteljes támogatást!

Sajnos egy…

Közzétette: Joób Family – 2020. július 29., szerda

A nő férjét és két társát 250 millió forintos áfacsalással gyanúsítják. Joób Mártont és munkatársait július végén vették őrizetbe 30 napra. A 11 gyerekes MSZP-s önkormányzati képviselő jelenleg három cégben tulajdonos: az egyik cég reklámozással, a másik futárpostai tevékenységgel, a harmadik számítógépes programozással foglalkozik.

A szegedi önkormányzat azt közölte: megdöbbenve értesült Joób Márton ügyéről. Joób Márton ügyéről semmilyen ismeretük nem volt, és annak “semmi köze nincs a képviselői munkájához” – írták közleményükben, hozzátéve, remélik, hogy “a vállalkozói tevékenységével kapcsolatos hír nem igaz, és tisztázza magát a vádak alól.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares