Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Cseri Tamás szerint (Fidesz-Szeretem Vásárhelyt) ,,az egész városi élet a fűnyírás körül forog, mégis ellep mindent a gaz! A képviselők legnagyobb teljesítménye, programja a gazolás és fűnyírás, valamint permanens kommunista szombatok a fűnyírásra hangolva.” A fideszes vezetésű Makón is van erre városszépítési program, de úgy tűnik, ez nem zavarja a hódmezővásárhelyi képviselőt.

Cseri Tamás arról írt bejegyzésében, hogy ,,néhány éve a városi kommunikáció az épülő Körhídról, keleti, északi elkerülő utakról, iskola és óvoda felújításokról, de akár komplett új óvoda, iskola vagy kórházi szárny építéséről szólt”, most pedig ,, az egész városi élet a fűnyírás körül forog, mégis ellep mindent a gaz.”

Én aztán nem sokat vártam ettől a gittegylettől, de ez már kezd valóban röhejessé válni! Nulla perspektíva, nulla beruházás, nulla terv. Helyette küzdünk a fűvel, mintha valami apokaliptikus sorscsapás lenne, hogy a természet dolgozik, és minő meglepetés! A fű nő!

– fogalmazott a fideszes képviselő.

A városszépítést kommunista szombatnak nevezte egy hónappal ezelőtt Dr. Havasi Katalin, a vásárhelyi Fidesz elnöke is. Míg a hódmezővásárhelyi Fidesz kvázi lenézi a program hasznát és közösségépítő szerepét, addig a makói fideszes önkormányzat ,,Tegyük szebbé városunkat” felhívással közös városszépítő akciót szervezett, amin az ellenzéki képviselők is részt vettek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares