Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a budapesti férfival szemben, aki tavaly áprilisban Szegeden szexuális erőszakot követett el egy nővel szemben – közölte honlapján az ügyészség.

A vádirat szerint a vádlott az éjféli órákban egy egyedül sétáló nőre lett figyelmes Szeged móravárosi városrészén. Követte a hazaérő sértettet, aki társasházi otthona bejáratán át éppen a lépcsőházba lépett be. Ekkor a nőt a vállánál megragadta és a lépcsőházi előtérbe belökte. A sértett próbált segítségért kiabálni valamint a vádlott szorításából kiszabadulni és elmenekülni, de a férfi a földön fekvő nőt a lábainál fogva visszahúzta. Ezt követően őt a testével a földhöz szorította, a sértett száját egyik kezével mindvégig befogta és szexuális erőszakot követett el vele szemben.

A cselekmény következtében testszerte zúzódásos sérüléseket szenvedő sértett a vádlottal szemben joghatályos magánindítványt terjesztett elő, azaz kérte megbüntetését.

A vádlottat a járási ügyészség szexuális erőszak bűntettének elkövetésével vádolja. A vádemeléskor letartóztatás kényszerintézkedés hatálya alatt álló vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

(ugyeszseg.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares