Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Sört és pálinkát is ivott, úgy vezette robbanómotoros kerékpárját egy férfi Mezőhegyes közelében. Vezetői engedélye nem volt, bukósisakot sem viselt. Elesett és súlyosan megsérült. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Súlyos balesetet szenvedett egy robbanómotoros kerékpárral közlekedő férfi 2020. június 27-én délelőtt Mezőhegyes közelében. Ittasan, jogosítvány nélkül vezetett és nem volt rajta bukósisak. Elesett, a mentők nyolc napon túl gyógyuló fejsérüléssel vitték kórházba. A 47 éves mezőhegyesi férfi közvetlenül a baleset után azt mondta, hogy 2 liter sört és fél liter pálinkát ivott meg, mielőtt elindult. Az igazságügyi szakértői vélemény szerint a vérében 3,13 g/l ezrelék volt az alkohol koncentráció. A férfi ellen büntetőeljárás és szabálysértési eljárás is indult. Az ittas járművezetés miatt elrendelt nyomozás vizsgálati szakaszában a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2020. augusztus 3-án továbbította az ügyészségre.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá