Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A település költségvetését felesleges anyagi kiadásokkal terhelő, a testület feloszlatását megszavazó négy képviselő közleményt adott ki, melyben azt írják: ,,szükségesnek látjuk, hogy az időközi választásokig megőrizzük az önkormányzat pénzügyi stabilitását.”

Íme az írásuk:

,,A városunk vezetésénél kialakult sajnálatos helyzetre tekintettel, szükségesnek látjuk, hogy az időközi választásokig megőrizzük az önkormányzat pénzügyi stabilitását és igyekszünk rendezni a folyamatban lévő ügyeket is. Törekszünk arra is, hogy a polgármester által elbocsátott volt dolgozóink munkaügyi perei megnyugtató módon rendeződjenek.

 

Kérünk türelmet azoktól a vállalkozásoktól, akik a településünkön korábban megvalósult beruházások során a munkát elvégezték, ám az nem került kifizetésre. Jogos követeléseiket próbáljuk minél hamarabb rendezni.

 

Egyúttal azonban arra szeretnénk felhívni a figyelmét azoknak a vállalkozásoknak, akik testületi döntés nélkül kötnek szerződést az önkormányzattal, hogy az ő ügyeikben nem fogunk tudni közbenjárni.

 

Jelenleg a város vezetés ügyvivő testületként működik és az új választásokig nem kívánunk a város költségvetését illetően megterhelő ügyleteket lebonyolítani. Tesszük mindezt azért, hogy a jelenlegi zavart helyzet mielőbb rendeződjön és egy átlátható, stabil működést kialakítva, a palotai emberekkel közösen, és az ő érdekeiket szem előtt tartva a kiszámítható fejlődés irányába fordíthassuk Csanádpalota jövőjét.

 

Perneki László képviselő

 

Tóth László Jenő képviselő

 

Túri Tamás Márk képviselő

 

Kovács Gábor képviselő”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares