Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Mint az ismert, a településen azért kell időközi választást tartani, mert a hét tisztségviselőből négyen megszavazták a testület feloszlatását.

A szavazóköri névjegyzékbe felvett választópolgárokat szeptember 18-ig értesítik. Aki szeptember 2. után kerül bele a települési névjegyzékbe, azt szeptember 3. és november 6. között tájékoztatják.

A képviselő- és polgármesterjelölt állításához szükséges ajánlások számát szeptember 3-án állapítják meg, a jelöltek pedig október 5-ig adhatják le az aláírásokat.

A választási kampány szeptember 19-én kezdődik és november 8. 19 óráig tart, ugyanakkor a választás napján nem folytatható kampánytevékenység a szavazóhelyiségben, a magában foglaló épületben és a bejárattól számított 150 méteres távolságon belül.

Szavazni 2020. november 8. 6 órától 19 óráig lehet.

A testület feloszlatását Perneki László, Túri Tamás Márk, Tóth László és Kovács Gábor szavazta meg júliusban.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares