Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Újabb, ezúttal a közterületekkel kapcsolatos programpontját fejtette ki Csanádi Ferenc. A kiszombori polgármesterjelölt úgy látja, ,,óriási erő és összefogás van a faluban, mindenki tenni akar”, éppen ezért ,,nem mindent milliók kifizetéséből lehet csak megvalósítani, az önkéntes munkának legalább ekkora az értéke.”

A polgármesterjelölt szerint fontos, hogy a főtéren és a főutcán a parkoló gépkocsik helye ki legyen térkövezve. A játszótér előtti területen az árok betemetése után (betongyűrűk elhelyezésével megoldható a csapadékvíz-elvezetés) a gépkocsiknak parkolót, a kerékpároknak nagyobb kerékpártárolót kellene kialakítani, ugyanis a jelenleg megoldatlan parkolás elég balesetveszélyes. Az óvoda, iskolák előtt ugyanígy megoldatlan a parkolás, leállás kérdése – véleménye szerint eezek azonnali cselekvést igénylő problémák. Hasonlóképpen a temető hátsó bejáratánál is ki kell alakítani egy kikövezett gépkocsi parkolót.

Úgy véli, a járdák felújítását az önkormányzatnak támogatni, sőt elősegíteni kell, hogy a tenni akaró lakosságnak biztosítson elegendő építőanyagot, de mellette pályázzon folyamatosan a járda felújítási programokra. A falunak rendelkezésre áll egy térkő gyártó gépsora, amely nincs kihasználva – tette hozzá.

Elárulta azt is, hogy a kerékpárút folytatása és összekötése a Klárafalvánál véget érő szegedi szakasszal összefogást igényel a szomszédos önkormányzatokkal.

De már hallom is az ellentábor hangját, hogy mindezt miből? A válaszom: beszélgetve az emberekkel azt érzem, hogy óriási erő és összefogás van a faluban, mindenki tenni akar, hiszen ezek a kérdések rólunk szólnak. Össze kell fogni az embereket, és együtt nagy dolgokra vagyunk képesek. Nem mindent milliók kifizetéséből lehet csak megvalósítani, az önkéntes munkának legalább ekkora az értéke.

– fogalmazott Csanádi.

„ Együtt Kiszomborért!” Közterekkel kapcsolatos elképzelések: A lakosságot legjobban foglalkoztató kérdések egyike az…

Közzétette: Csanádi Ferenc – 2020. augusztus 15., szombat

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares