Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az egységes ellenzék győzelme a 2022-es országgyűlési választáson azon múlik, hogy mind a 106 körzetben megtaláljuk a Fidesz legyőzésére legalkalmasabb jelöltet közölte elnökségi ülése után az MMM.

Számos, a győzelem szempontjából kritikus körzetben ez a jelölt egy pártoktól független, helyben ismert és elismert civil jelölt lehet. Valamennyi ellenzéki párt szövetségeseként és támogatásával az MMM helyi Kossuth körei együttműködnek a helyben legesélyesebb ellenzéki jelölt megtalálásában. Az előválasztáson akár jelölőszervezetként is elősegítjük a jelöltek megmérettetését, a 2022-es választáson azonban minden esetben az előválasztás győztesét támogatjuk majd, civil szervezetként arra kérve a pártokat, hogy közös jelöltjükként fogadják el az esetleges civil győzteseket is – fogalmazott a szervezet.

Úgy vélik: ,,közös jelöltekkel, közös programmal, és meggyőződésünk szerint közös listával az ellenzék átütő sikert arathat 2022-ben, amihez minden becsületes magyar ember elkötelezett részvételére szükségünk van.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares