Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival és nővel szemben, akik készpénzt vittek el egy családi házból Hódmezővásárhelyen. A rendőrök rövid időn belül elfogták őket.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövetők 2020. május 17-én délelőtt mentek be az ingatlanba. Egyikőjük elterelte a sértett figyelmét, míg a másik a hálószobában lévő asztalról elvett egy borítékot, amiben 80 ezer forint volt. Ezt követően távoztak. A sértett amint észlelte, hogy eltűnt a pénze, bejelentést tett a rendőrségen.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket a városban elfogtak, előállítottak, ezt követően gyanúsítottként kihallgattak. Ellenük kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A nyomozók az eltulajdonított készpénzt lefoglalták, majd visszaadták azt a tulajdonosnak.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban megküldte az ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares