Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Ennyi évvel a halála után is, majd minden második ember Nagy Tibor elhunyt polgármester emlékét, munkáját dicsérte Kiszombor független polgármesterjelöltjének. Csanádi Ferenc újabb bejegyzésben részletezte választási programját.

,,Sokukkal találkoztam az utcán, beszélgettünk, és szinte mindenki elmondta gondolatát, észrevételeit, a neki legjobban fájó problémáját. Ezt folytatni kívánom a jövőben is, ki szeretném építeni mindenki felé a bizalmat, hiszen a legnagyobb kritikám, hogy „Tudom, tudom, de nem ismerem a Csanádi Ferencet.” Viszont, ha megismernek, meg fogják látni, hogy tenni akarok a falunkért, képviselve minden korosztályt”

– fogalmaz a polgármesterjelölt. Tájékoztatása szerint ennyi évvel a halála után is, majd minden második ember az általa is nagyra becsült Nagy Tibor elhunyt polgármester emlékét, munkáját dicsérte.

,,Ha valaki, ő biztosan mindenkivel megtalálta a közös hangot. Hányszor hallottam, hogy „itt még azóta polgármester nem járt”. Emléke aktívan él a helyiekben, hatalmas tisztelet övezi személyét. Nem akarom a személyét kisajátítani, de megválasztásom esetén példaértékűnek és követendőnek tartom munkásságát, emberségét, kapcsolatteremtési képességét, problémamegoldási készségét”

– jelentette ki Csanádi.

A felvetett problémákat az alábbiakban összegezte:

  • idősgondozás, idősek otthonára való hatalmas igény
  • munkahelyteremtés
  • sportolási lehetőségek hiánya a faluban, korábbi változatos sportélet „elhalt”
  • utak, járdák rossz állapota
  • egyedülállók, betegek, idősek portáinak rendbe tételében segítségnyújtás
  • bérlakás hiánya
  • vannak olyan elhagyatott lakatlan porták, (de van olyan is, amelyben laknak), amelyek környezete inkább egy dzsungelhez, szeméttelephez hasonlít, vagy életveszélyes maga az épület az arra közlekedőknek. Ezekkel az önkormányzat érdemben foglalkozik, a tulajdonosukat felszólítják a környezet rendbetételére?

Ezeknek a pontoknak a megoldási lehetőségét bővebben is kifejtette közösségi oldalán:

Tisztelt kiszombori Választópolgárok!

A postaládákban megtalálható a szórólapom, így kezükbe vehetik a főbb…

Közzétette: Csanádi Ferenc – 2020. augusztus 23., vasárnap

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares