Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Augusztus 20-án egész napos ünnepséget szerveztek a sportpályán az államalapítás ünnepének alkalmából – közölte az önkormányzat.

Reggel 8 órától pörköltfőző verseny vette kezdetét, melyre 15 csapat nevezett. A nevezők között a helyieken kívül volt a romániai Nadlac város delegációja, és a Suzuki Veszprémi üzlet csapata is. Bár nem versenyeztek, de jelenlétükkel megtisztelték a napot a Román Nemzetiségi Önkormányzat dolgozói is.

Délelőtt 10:30-tól az ünnepi műsor keretén belül Dr. Debreczeni István polgármester beszédét követően a helyi néptánccsoport lépett fel, majd Szabó Zoltán Jenő atya megáldotta az alkalomra készíttetett kenyereket.

A délután folyamán a Vigadó Zenekar, később Dankó Szilvi, a Bad Systems és Gajda Marcell szórakoztatta a megjelent nagyszámú érdeklődő közönséget. A visszajelzések szerint a résztvevők kellemesen érezték magukat.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares