Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A hosszú hétvége eseményei Csongrád-Csanád megyében.

Szerdán a délutáni órákban Szegeden az Állomás utca 14. szám alatti épület egyik helyiségében összehordott szemét, berendezési tárgyak égtek. A tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el, személyi sérülés nem történt.

Szegeden a Lomnici utcában parkoló személygépkocsi központi zárja záródott egy 11 hónapos babára. A szegedi hivatásos tűzoltók kéziszerszámmal törték be a hátsó ablakot és emelték ki a gyermeket, személyi sérülés nem történt.

Szegeden az Állomás utca 2-4. szám alatti raktárépület helyiségében összehordott szemét égett. A tüzet egy vízsugárral oltották el a város hivatásos tűzoltói, személyi sérülés nem történt.

Hódmezővásárhelyen a Nyikos utcában lakóház udvarán fa a ház felé dőlt meg. A hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók stabilizálták a fát.

Makón a Liliom utcában idős személy nem adott életjelet magáról. A makói hivatásos tűzoltók az ablakon keresztül jutottak be az ingatlanba, az idős személyt átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

Csütörtök délután Bordány közelében az 5408. számú út 35-ös kilométerszelvényénél személygépkocsi árokba hajtott. A ruzsai hivatásos tűzoltók a személygépkocsit áramtalanították, a műszaki mentés ideje alatt félpályás útzár volt érvényben, személyi sérülés nem történt.

Szegeden a Pálfy utcában idős személy elesett, nem tudott ajtót nyitni. A szegedi hivatásos tűzoltók bejutottak az ingatlanba, az idős személyt átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

Újszentivánon a Rákóczi utcában egy magánház egyik szobája teljes terjedelmében égett, a tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kézi szerszámok segítségével oltották el, személyi sérülés nem történt.

Pénteken a délutáni órákban Szegeden a Lomnici utcában tűzhelyen felejtett étel égett. A tűzesethez a szegedi hivatásos tűzoltókat riasztották, személyi sérülés nem történt.

Szombaton délelőtt Szegeden az Állomás utcában forgalomból kivont személygépjármű égett. A tűzesethez a szegedi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a tüzet egy vízsugárral oltották el. A tűzeset helyszínén a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat munkatársai helyszíni szemlét folytattak le, a tűzesettel kapcsolatban tűzvizsgálati eljárás indult, személyi sérülés nem történt.

Mórahalom VI. körzetében kidőlt fa szakított le egy villanyvezetéket, amely meggyújtotta az aljnövényzetet. A tűzesethez a szegedi hivatásos- és a mórahalmi önkéntes tűzoltókat riasztották.

Vasárnap délután Maroslele közelében 500 négyzetméteren tarló égett. A tüzet a makói hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kézi szerszámok segítségével oltották el.

Hódmezővásárhelyen a Kistóvölgy tanyák közelében egy lakóépület fürdőszobájában mosógép égett. A tűzesethez a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a tüzet egy vízsugárral oltották el, személyi sérülés nem történt.

(Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelem)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares