Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Makói Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a férfivel és nővel szemben, akik a megalapozott gyanú szerint kerékpárokat loptak el Apátfalváról és Magyarcsanádról. A járőrök azonban egy órán belül elfogták őket. Eljárás indult ellenük.

A feltételezett elkövetők 2020. július 7-én délután először Apátfalváról vittek el egy biciklit, amit tulajdonosa lezáratlanul hagyott egy kerékpártárolóban. A 24 éves férfi tekert, 19 éves párja pedig a csomagtartón utazott. Magyarcsanád felé indultak, ahol a Fő utcán ugyancsak találtak egy letámasztott kétkerekűt, amely nem volt lezárva. A férfi körbenézett, majd amikor megbizonyosodott arról, hogy senki sem látja, átült, így már ketten két kerékpárral haladtak tovább. Nem jutottak messzire, ugyanis az apátfalvi sértett időközben értesítette a rendőrséget.  A kiérkező járőrök adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként egy órán belül elfogták, és a Makói Rendőrkapitányságra előállították a feltételezett elkövetőket. Gyanúsítotti kihallgatásán a páros részletes beismerő vallomást tett, ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrök a bicikliket lefoglalták, majd visszaadták azokat a tulajdonosoknak.

A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait a napokban megküldték az ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá