Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az önkormányzat közlése szerint a csarnok elkészülte után a fák pótlásra kerülnek.

Folyik a munka a sportcsarnok építési területének átadása miatt. Az 1600 m2 alapterületű sportcsarnok területén lévő fák kivágása megtörtént. További három fát azért kellett kivágni mert a gyökérzetének illetve a lombkoronának a csonkítása olyan mértékű lenne, ami nagymértékben instabillá tette volna az ott lévő fákat (2 platán és 1 tölgyfa), – az építendő alaptól 1,5 – 2 méterre voltak a fák-. Kettő platánfa kivágására azért volt szükség mert a műfüves pályára hullott az elszáradt levélzet (platánfánál ez szinte az év háromnegyedében így van) – közölte Földeák Község Hivatalos Oldala.

Folyik a munka a sportcsarnok építési területének átadása miatt. Az 1600 m2 alapterületű sportcsarnok területén lévő fák…

Közzétette: Földeák Község Hivatalos Oldala – 2020. augusztus 24., hétfő

Mint arról beszámoltunk, közel 1 milliárd forintból épül a tornacsarnok, melynek ügye már 2 és fél éve húzódik. Kezdetben egy kisebb létesítményt támogatott volna a kormány, majd pedig a tervezés során került rossz helyre.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares