Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Battonyán egy idős házaspártól vásárolt két testvér egy lovaskocsit, amiről rövid időn belül kiderült, hogy műszaki hibás. A vevők tisztázni akarták a dolgot, ezért elmentek az eladókhoz, akikkel szóváltásba keveredtek. A vita hevében a házaspár többször megütötte a testvéreket. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Egy idős férfi és nő szidalmazott, és többször megütött két testvért 2020. február 9-én 14 óra 15 perc körül, Battonyán. A két férfi a házaspártól vásárolt lovaskocsit, amiről rövid időn belül kiderült, hogy műszaki hibás. A vevők tisztázni akarták a dolgot, ezért elmentek az eladók házához, Battonyára, ahol szóváltás alakult ki közöttük. A vita hevében az idős férfi egy műanyag csővel, míg felesége egy baltanyéllel ütötte meg a könyökükön és a hátukon a testvéreket, akik nem sérültek meg. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a garázdaság vétség miatt elrendelt nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a büntetőeljárás iratait 2020. augusztus 24-én továbbította az ügyészségre.

(police.hu, fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá