Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A döntésről a klub elnöke, Szűcs Ernő Péter tájékoztatta a rajongókat az idény előtti köszöntőjében.

,,Tisztában vagyunk vele, hogy szurkolóink jönnének, buzdítanának, lelkesítenének bennünket, mert hihetetlen erőt adnak nekünk minden találkozón. Egyelőre azonban mi a hazai meccseinket zárt kapuk mellett rendezzük meg. Nem akarunk kockáztatni, szeretnénk biztonságban játszani, ezt kívánja meg a jelenlegi helyzet, de bízunk benne, hogy egyszer minden jóra fordul, és ismét együtt lehetünk” – fogalmazott a klub honlapján dr. Szűcs Ernő Péter.

Azt is hozzátette: ,,Türelmet, megértést kérek, mert a világ számos pontján megtapasztalhatták az emberek, hogy komoly problémát okozhat a vírushelyzet. Játszani szeretnénk azért, hogy a szegedi férfi kézilabda újabb sikereket érjen el. Mit is kívánhatnék mindenkinek a szezon kezdet előtt, mint azt, hogy vigyázzon magára, a családjára. Kitartást, erőt, mert mindenki vágya, hogy visszaköltözzön az a hangulat a csarnokba, amely Európában egyedülálló. A mielőbbi találkozás reményében: csak előre, hajrá, #kékek!”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares