Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A kiszombori független polgármesterjelölt hosszú bejegyzésben értekezik arról, mitől durvult el és ment át személyeskedésbe a választási kampány. Felhívja rá a figyelmet, hogy a választás lemegy, a 4-5 mocskolódó ember eltűnik, ,,de mi, kiszomboriak, itt maradunk, ez a megfélemlítés nagyon rövidlátó gondolat, és gyorsan visszaüthet.”

,,Egész héten ezt hallottam, ezzel fogadtak, hogy az utóbbi napokban már nem merik sem lájkolni, sem odaírni támogató vagy csak spontán véleményüket, mert egyből a támadások célkeresztjeivé válnak” – kezdi bejegyzését Csanádi Ferenc. Úgy véli, ,,ha jobban megnézzük, 4-5 ember áll összességében a trágár és sértő bejegyzések mögött. Mindig ugyanazok.”

Szerinte

nem maguktól teszik, hanem megmondják nekik, bátorítják és biztatják őket. Mert olyan emberek állnak mögöttük, akik azt a kétarcú politikát játsszák. Ők makulátlanok maradnak, és mossák kezeiket, hisz mással végeztetik a piszkos munkát.

Szépen le van osztva a szerep, de mit gondolnak, a lakosság ezt nem látja? Ennyire butának tartják az embereket?Azt gondolják, hogy az emberek nem tudják, hogy „honnan fúj a szél?”

– fogalmazott a polgármesterjelölt.

Tisztelt kiszombori Választópolgárok!

Oly mértékben durvult el, és személyeskedésbe ment át a polgármester-választás…

Közzétette: Csanádi Ferenc – 2020. augusztus 29., szombat

Kifejtette véleményét arról is, hogy a bölcsőde átadása a kampány része lett:

,,Méltatlannak tartom, hogy a falunk volt vezetője személyem ellen kampányolt, győzködve az embereket, mondván tönkreteszem a falut. Nem mindegy, hogy valaki mellett kampányolok az érdemeit felsorolva, vagy valaki ellen, és téved, ha azt hiszi, hogy nem veszik ezt a falu lakói tolakodásnak, nem lesz visszatetsző a szemükben.”

Hozzátette: ,,megnyugtatom az önkormányzatnál dolgozókat, a közmunkásokat és minden köztisztviselőt is, hogy a híreszteléssel ellentétben nem áll szándékomban leváltásokat eszközölni megválasztásom esetén.”

Azt kérte, a makói és más „megmondóemberekkel” senki ne foglalkozzon, a véleményét a választáson szavazat formájában mondja el jövő hét vasárnap.

,,Nem a lájk és az interneten írt vélemény a fontos, hanem az, hogy aki arra a szemléletváltozásra szavaz, amit én képviselek, az a választások napján rakja le mellettem a voksát”

– zárta gondolatait.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares