Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

2020. augusztus 30-án folytatódott a sakk bajnokság legmagasabb osztályának 12 táblás küzdelme. A makói csapat a szombathelyi HVSE-Infraplan otthonába látogatott el, ahol tőlünk nem egy megszokott módon, három hiányzó játékossal ültünk asztalhoz egy szövetségi meg nem hozott döntés követően – tájékoztatta oldalunkat Horváth Zsolt, a Duocor-Makói SVSE sakk szakosztályának ügyvezető elnöke.

Jelen pillanatban a bajnokság bronzérmes csapatával szemben a makói csapat tagjai 3-0 hátránnyal kezdtek, azonban küzdeni akarásból jelesre vizsgáztak és szenzációs játékot produkálva beállították a 7:5 eredményt.

Sajnálatos Juhász Barbara és Hajnal Zoltán nemzetközi mesterek partijai, ahol mindketten egy-egy döntetlent szalasztottak el.

Győztesek:

Mihók Olivér nemzetközi nagymester

Szalai Kornél nemzetközi mester

Horváth Zsolt FIDE mester

Döntetlen:

Csonka Balázs nemzetközi mester

Tatár Kis Szabolcs nemzetközi mester

Udvardi Zalán mesterjelölt

Restás Péter FIDE mester

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares