Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Kiszombor központjában tartotta kampányzáró rendezvényét a független polgármesterjelölt. Csanádi Ferenc újra ismertette választási programját, valamint kitért a településre eddig nem jellemző sárdobáló kampányra is.

– ,,Mézesmadzag” – így említik egyesek az ipari parkot, ipari övezetet. Pedig vannak elkerülő útjaink, határátkelőnk és közel az autópálya is – fogalmazott Csanádi Ferenc az egyik programpontját ért kritikákra. Felidézte: a Kiszombornál kisebb Maroslelén 100%-os állami támogatásból 7,5 hektáron alakítottak ki ipari területet és ismeretei szerint jelenleg is több céggel tárgyalnak, hogy melyek települjenek oda. A ,,pénz-kérdéssel” kapcsolatban kijelentette, a mindenkori országgyűlési képviselőnek támogatnia kell az önkormányzatot és a falu lakóit, bárki is a polgármester.

Meglátása szerint tenni akarásra, cselekvésre, szemléletváltásra van szükség a településen. Ismertette: Makón tervek vannak, hogyan hajtják végre az ingatlanfelújításokat, beruházásokat lépésről lépésre; Földeákot (Hajnal Gábor) és Maroslelét (Drimba Tibor) lendületes, fiatal polgármester vezeti tele elképzelésekkel – ezt ígéri ő is Kiszombornak. Éppen ezért nem egy 4 éves programot tett le a választók elé, hanem egy 15-20 évre előremutatót.

Csanádi sajnálatosnak nevezte, hogy nem volt nyílt vita a lakosság előtt a polgármesterjelöltek között, ez a demokrácia alapja. Ugyanakkor az Internet ,,arctalan világában” elszabadultak az indulatok, ezt egyszerűen szégyennek nevezte. Meglátása szerint ezt megszervezték, 5-6 fő provokációja széthúzást gerjesztene, azonban úgy tapasztalja, ez kontraproduktív.

Lakossági kérdésre válaszolva elmondta: a község körzetekre osztása nem törvénysértő, megvannak rá a megfelelő jogi keretek. Ezt egyébként azért szorgalmazná, mert szerinte ,,az önkormányzat el van szakadva a lakosságtól.”

Papp Máté, lokálpatrióta egyetemista felszólalásában azt kérte, hogy aki változást szeretne, az mindenképp menjen el szavazni holnap.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá