Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Közösségi oldalán értékelte a tegnapi kiszombori választási eredményeket a győztes Szirbik Imre és ellenfele, – akinek nevét egyszer sem közölte a Fideszhez közel álló sajtó, – Csanádi Ferenc. A megválasztott polgármester köszöni a támogatást, Csanádi az őt ért mocskolódás ellenére sok sikert és kitartást kívánt Szirbiknek.

Mint az ismert, 47,55%-os részvétel mellett Szirbik Imre 898, Csanádi Ferenc 577, Tóth Antal 25 szavazatot kapott. Mindez azt jelenti tehát, hogy Szirbik Imre a polgármester, a testületből új alpolgármestert kell választani, az üres képviselői helyre pedig vélhetően Gazsi Gábor kerül be, a tavaly októberi választási eredmény alapján.

Szirbik a következőt írta hétfő reggeli bejegyzésében:

Sikerült megnyernem Kiszomboron az időközi polgármester választást ami a nagyon sok támogató szavazat és biztató szó nélkül nem ment volna.Igazán megható a rengeteg jó kívánság amire egyesével nem is tudok válaszolni de sok erőt ad a munkám további végzéséhez.Nagyon szépen köszönöm a rengeteg felém áradó szeretetet,amit igyekszem megszolgálni.

Csanádi tegnap este telefonon gratulált a győzelméhez, személyes találkozó keretében a héten átbeszélik a falu és a lakosság helyzetét.

A falu döntött, és a többség Szirbik Imre alpolgármester urat hatalmazta fel a vezetésre. A demokrácia szabályai szerint a döntés megkérdőjelezhetetlen, azt el kell fogadni mindenkinek. […]

A kampánynak vége, most a munka ideje következik. Nehéz időszak előtt áll a falu, a személyes sértődéseket félre kell tenni. Baráti kezet kell nyújtani egymásnak.

Kértem, hogy védje meg a falu lakóinak rám szavazó táborát, képezzen hidat és nyújtson kezet mindenkinek. Megerősítette, mindenki polgármestere szeretne lenni. Ugyanezt kérem a szimpatizánsaimtól, megtisztelő és megható az az erő és akarat, amellyel a kampányidőszak alatt kitartottatok mellettem.

– fogalmazott Csanádi Ferenc. Hozzátette:

,,sokan vagyunk akik változást szeretnénk, de ez most nem sikerült. Egy hónap kevés volt ehhez, hogy felépítsük és mindenkivel megértessük, hogy mit szerettünk volna elérni.”

Szirbik Imre munkájához jó egészséget, sok sikert kívánt, kitartást és erőt az előtte álló munka elvégzésére.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá