Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Piros-fehér szalagok kerültek a párt szegedi irodájához, így kifejezve szolidaritásukat a Színház- és Filmművészeti Egyetem tanáraival és diákjaival.

Az SZFE hallgatói irányába szeretnénk kifejezni a szolidaritásunkat. Gigászi harcba kezdtek a rezsim ellen, amiért nagyra becsüljük őket. Ha kell, téglánként bontjuk le a fideszes rémuralmat a magyar néppel együtt!

– közölte Komjáti Zoltán, a Jobbik szegedi elnöke.

VELETEK VAGYUNK!

Az SZFE hallgatói irányába szeretnénk kifejezni a szolidaritásunkat. Gigászi harcba kezdtek a rezsim…

Közzétette: Komjáti Zoltán Gábor – 2020. szeptember 8., kedd

Minden tiltakozás ellenére szeptember 1-től a kormány egy alapítványra bízta a Színház- és Filmművészeti Egyetemet, az új fenntartó szervezet kuratóriumi elnöke pedig Vidnyánszky Attila lett. Emiatt hétfőn távozott a Színház-és Filmművészeti Egyetem szinte teljes vezetése, úgy érezték, a modellváltással alapvetően sérül az intézmény autonómiája. 

A botrány kezd egyre nagyobb nemzetközi hullámokat vetni, a filmvilág kimagasló alakjai legalábbis gyors egymásutánban állnak ki az egyetem diákjai és oktatói mellett.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares