Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A tiszthelyetteseket az országban négy helyszínen képzik: Körmenden, Miskolcon, Adyligeten  és Szegeden – közölte hivatalos honlapján a rendőrség.

A Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ (ROKK) Rendőrképző Akadémián és a Rendvédelmi Technikumokban indult gyakorlatközpontú oktatás az alapvető intézkedési szituációkra készíti fel a jövő járőreit.

A tanintézetekben összesen 474 fő kezdte meg tanulmányait: 377 fő közbiztonsági, 97 fő határrendész és útlevélkezelő rendőrjárőr szakirányon. A ROKK Rendőrképző Akadémia Adyligeti Járőrképző Tagozatán 181 fő, a Szegedi Járőrképző Tagozatán 159 fő, a Miskolci Rendvédelmi Technikumban 84 fő és a Körmendi Rendvédelmi Technikumban 50 fő vesz részt az új képzési formában.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares