Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség halált okozó testi sértés bűntette miatt vádat emelt azzal a fiatal makói férfival szemben, aki tavaly májusban, közös otthonukban olyan súlyosan bántalmazta édesanyját, hogy a nő belehalt sérüléseibe – adta hírül honlapján az ügyészség.

A vádirat szerint a pszichés gondokkal küzdő és ezek miatt kezelés alatt álló vádlott családjában évek óta állandóak voltak a veszekedések, illetve a fiú korábban is többször megverte már édesanyját, valamint a tőlük a vádbeli időszakban már különváltan élt édesapját is.

A vádbeli napon a vádlott a sértettre támadt, jobb szemét ököllel megütötte, majd őt az ágyáról lerángatva a szoba szemközti oldalán lévő szekrénysor elé vonszolta. A földön fekvő nőt úgy megütötte, hogy eltörött az orra. A fejét többször a padlóba ütötte, a mellkasára mindkét térdével, közepes erővel ránehézkedett. A sértett a bántalmazás következtében a többi sérülése mellett sorozatos bordatörést szenvedett. Végül a vádlott a helyszínen magára hagyta édesanyját, aki sérülései folytán rövid időn belül életét vesztette.

A vádemeléskor előzetes kényszergyógykezelés alatt álló vádlott vonatkozásában a főügyészség a kényszerintézkedés fenntartására, valamint kóros elmeállapota miatt a felmentésére és vele szemben kényszergyógykezelés elrendelésére tett indítványt, mivel tartani kell attól, hogy a férfi a jövőben hasonló cselekményeket követne el.

(ugyeszseg.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares