Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Kormány nem vezet nyilvántartást a kormánytagok és kormánytisztviselők magánprogramjairól és nyaralásairól, azok részleteiről, beleértve az utazás módját” – ennyi volt a válasza Dömötör Csaba propagandaállamtitkárnak arra a kérdésre, hogy “mennyi kormányzati felsővezető és politikai kinevezett nyaralt saját vagy oligarcha pénzen piros, sárga és zöld kódú országban”.

Pedig jó lenne tudni.

S nemcsak amiatt, mert az Orbán-kormány tagjai közül többen egy törökországi luxusnyaralás után fertőződtek meg koronavírussal, hanem korrupciós vetülete is van a dolognak. Ugyanis nem vet jó fényt egyetlen egy kormányra sem, ha a külügyminiszterét (vö.: Szijjártó Péter) lefotózzák egy oligarcha (vö.: Szíjj László) jachtján – főleg úgy, hogy az utazás egy olyan ajándéknak tűnik, amit el sem fogadhatott volna egy felelős tárcavezető. 

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares